Poze Seminte gazon premium UNIVERSAL 5 kg

     
Pin It


Seminte gazon premium UNIVERSAL 5 kg

SKU: prem_univ_5kg

Pret: 178,30 RON

Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Gazon profesional PREMIUM  UNIVERSAL 5 kg

Soiuri de elita

Norma de insamantare 1 kg / 40 mp.

Amestecul de seminte de gazon profesional (gazon premium universal) se bazeaza pe soiuri de elita la nivel mondial de raigras peren (Lolium perenne) si paius rosu (Festuca rubra rubra si Festuca rubra comutata).

Soiurile de raigras folosite sunt de elita cu o rezistenta exceptionala la deteriorari mecanice, capacitate mare de auto-vindecare, pastrand caracterul decorativ de mare valoare. 

Soiurile de seminte gazon din amestecul Gazon Profesional Universal sunt considerate a fi unele dintre cele mai rezistente soiuri de gazon sport VESUVIUS si EURODIAMOND alaturi de un soi de samanta de gazon care are o culoare deosebita pe tot parcursul anului- ROKADE, astfel se obtine un amestec de gazon profesional universal insa cu o rezistenta mecanica apropiata de gazonul sport premium.

Amestecul contine si soiuri de elita de firuta (45%), care asigura crearea unui gazon puternic, compact, durabil, si creste rezistenta la inghet ale gazonului si o culoare verde inchis, sanatoasa, grasa.

Permite cosirea redusa la o inaltime de 3-4 cm.

Amestecul de samanta de gazon profesional universal este recomandata pentru un gazon expus unor solicitari mecanice mari, calcat des insa care isi pastreaza culoarea deosebita pe tot parcursul anului.

 

Principala caracteristica este o mare capacitate de auto-vindecare, si un aspect deosebit.   

  • Culoare verde inchisa intensa datorita amestecului de firuta si paius rosu care au o culoare usor inchisa, intensa, sanatoasa si viguroasa.
  • Perenitate foarte mare datorita soiurilor de elita
  • Instalare rapida, crestere densa si compacta datorita continutului ridicat de raigras.
  • Textura fina
  • Rata de regenerare foarte ridicata dupa deteriorare
  • Rezistenta ridicata la uzura
  • Se poate cosi la o inaltime foarte redusa
  • Foarte buna rezistenta la boli si daunatori
  • Foarte competitiva impotriva buruienilor

 

Acest amestec de gazon profesional universal, obtinut prin amestecul de raigras peren, paius rosu si firuta, toate din soiuri de elita, au o culoare verde usor inchis intensa, frunze delicate, inguste si cresteri moderate. 

O proportie mare de raigras peren englezesc dau o rezistenta gazonului la calcare.

Soiurile utilizate tolereaza si permit cosirea redusa la o inaltime de 3-4 cm. 

Soiurile din compozitie pot suferi modificari in functie de lotul de seminte. Soiurile pot fi inlocuite cu alte soiuri echivalente. Procentul din fiecare specie poate diferi usor in functie de lotul de seminte.

Compozitia amestecului

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Vesuvius

10%

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Rokade

35%

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Eurodiamond

10%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Heidrun

10%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Rossinante / Clemens

5%

Firuta (Poa pratensis)

Zeptor

10%

Paius rosu (Festuca rubra comutata)

Wagner

5%

Paius rosu (Festuca rubra comutata)

Livista

   15%

 

Vesuvius

Un soi legendar de seminte de gazon. Acest soi de seminte de gazon, in ultimii anii, este foarte apreciat si popular intre intretinatorii de terenuri de sport profesionale. Soiul de gazon sport Vesuvius are o rezilienta deosebita, regenerare foarte rapida si o mare toleranta la umbra. Gazonul are o culoare verde de intensitate medie.

Soiul de seminte de gazon Vesiuvius este de neinlocuit in orice mix profesional de seminte de gazon sport.

Rokade

ROKADE este un soi de gazon foarte recomandat pentru toate tipurile de gazon sport sau gazon universal profesional de inalta calitate.

Are o rezistenta peste medie impotriva bolilor si o rezistenta mare la frig care da un aspect vizual deosebit atat vara cat si iarna.

Soiul de gazon ROKADE aduce oricarui mix de gazon: culoare deosebita verde usor inchisa pe tot parcursul anului si o rezistenta foarte mare la uzura.

Eurodiamond

Performante incredibile ale acestui soi il fac sa fie alegerea numarul 1 in Europa pentru terenuri sportive. Soiul Eurodiamoond este castigatorul a foarte multor teste independente (STRI, BSA, Plantum).

Abilitatea de a umple golurile,densitatea, aspectul, rezilienta si capacit atea de regenerare il fac soiul de gazon numarul 1 in Europa.

Mixurile de seminte de gazon sport care includ soiul de seminte Eurodiamond sunt deosebit de performante.

Plantarea gazonului, insamantarea gazonului cu 1 kg la 40 mp, in orice perioaada a anului. Cand se seamana gazonul sau cum se planteaza gazonul: Pt detalii click aici.

Intretinerea gazonului este usoara daca se respecta cateva reguli. Aici aveti o descriere pe larg pentru o buna intretinere a gazonului.

Udarea gazonului pentru a avea un gazon de calitate, cu regenerare rapida si rezilienta ridicata. Aici mai multe detalii.

Tunderea gazonului premium se poate face la 3-4 cm. Mix-ul de seminte de gazon este de o calitate deosebita, astfel este posibila o tundere foarte scurta fara a dauna. Detallii aici.

Gazon pret in functie de calitatea semintelor componente.

Soiurile de elita ofera o calitate deosebita.

0742 103 586 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata 08:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Seminte gazon Premium

Greutate produs: 5 kg.

Cod produs - SKU: prem_univ_5kg


  
  


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!