Poze Seminte gazon profesional PELUZA 5 kg / 200 mp

     


Seminte gazon profesional PELUZA 5 kg / 200 mp

SKU: samantagazonpeluza

Pret: 139,47 RON

Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse.

Seminte gazon ornamental rezistent la calcare

Norma de insamantare 1 kg = 40 mp

Compozitie excelenta de iarba de gazon pentru zonele verzi reprezentative si peluze care sunt supuse la calcari moderate (40 % din amestec fiind soiuri de raigras atat de rezistente la calcare incat sunt recomandate si pentru terenuri de sport). Acest amestec de semnte de gazon va for oferi o peluza caracterizata printr-un gazon dens, de culoare verde intens și o rezistenta ridicata la inghet, mentinandu-se astfel culoarea verde pe tot parcursul anului. 

Acest gazon are o crestere lenta, necesita o intretinere atenta. 

Inaltimea de taiere 4-5 cm. 

Soiurile din compozitie pot suferi modificari in functie de lotul de seminte. Soiurile pot fi inlocuite cu alte soiuri echivalente. Procentul din fiecare specie poate diferi usor in functie de lotul de seminte.

 

Compozitia amestecului

Paius rosu (Festuca rubra commutata)

Rapsodia

20%

Paius rosu (Festuca rubra commutata)

Livista/Wagner 

10%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Clemens/Heidrun

10%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Rossinante

10%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Corail / Maxima

10%

Raigras peren (Lolium perenne)

Turf Gold / Eterlou

40%


LIVISTA (Festuca rubra commutata)

LIVISTA este utilizata in acest amestec de seminte de gazon profesional PELUZA datorita densitatii si aspectului pe care il genereaza.

Este un soi de inalta calitate de Festuca rubra commutata. Este o iarba densa, sanatoasa si foarte aspectuoasa, fiind o varietate de gazon pretabila pentru gazoane clasice, gazoane ornamentale, peluze.

Tolereaza taieri de pana la 10 mm, ceea ce denota o calitate deosebita.

  • gazonul va avea o culoare verde inchisa
  • buna spre foarte buna rezistenta la boli
  • frunze fine si foarte fine care vor da un aspect matasos, bogat, sanatos gazonului
  • densitate foarte mare formand un gazon dens si foarte dens, deosebit din punct de vdere vizual
  • tolereaza taierile foarte scurte

 

Clemens (Festuca rubra rubra)

Este un soi de top de Festuca rubra rubra, care a primit note foarte mari in toate testarile independente. Acesta aduce in mix-urile de seminte gazon densitate datorita rizomilor puternici care vor umple golurile lasate la tundere (daca a avut loc smulgerea gazonului) sau din alte diferite cauze.

Clemens este unui soi deosebit prin calitatile sale care la aduce in orice compozitie de gazon prin rezistenta la boli, seceta si persistenta culorii verde vii atat pe perioada iernii cat si pe timpul verii.

Acest soi a fost ales deoarece are una dintre cele mai rapide instalari dintre soiurile de Festuca rubra rubra.

Are frunzele foarte fine care vor accentua impactul vizual al gazonului prin culoare, vitalitate si vigurozitate, care cu siguranta va impresiona pe oricine.

Permite tunderi de pana la 10 mm, ceea ce denota o capacitate de regenerare deosebita.

 

Rossinante (Festuca rubra rubra)

Are aceleasi calitati ca si soiul Rossinante in ceea ce priveste culoarea, vigurozitatea, inaltimea de tundere insa are o densitate mai mica. A fost ales acest soi pentru nu a face concurenta foarte mare intre plante.

Acest mix perfect de iarba de gazon ROSSINANTE si CLEMENS vor impresiona prin frumusete.

 

Maxima / Corail (Festuca rubra rubra)

Soiuri de iarba pentru gazon Festuca rubra rubra, care u primit note foarte mari in toate testarile independente. Acestea aduc in mix-urile de seminte gazon densitate datorita rizomilor puternici care vor umple golurile lasate la tundere (daca a avut loc smulgerea gazonului) sau din alte diferite cauze.

Maxima / Corail sunt soiuri deosebite prin calitatile lor, care aduc in orice compozitie de gazon o deosebita rezistenta la boli, seceta si persistenta a culorii verde vii atat pe perioada iernii cat si pe timpul verii.

Acese soiuri au fost alese deoarece au una dintre cele mai rapide instalari dintre soiurile de Festuca rubra rubra.

Au frunzele foarte fine care vor accentua impactul vizual al gazonului prin culoare, vitalitate si vigurozitate, care cu siguranta va impresiona pe oricine.

Permite tunderi de pana la 10 mm, ceea ce denota o capacitate de regenerare deosebita.

 

Turf Gold / Eterlou ( Lolium perenne L. )

Raigras-ul sau Lolium perenne are cea mai rapida stabilire dintre toate speciile de seminte de gazon, astfel gazonul dvs va prinde viata foarte repede.

Se prefera climatele temperate, dar tolereaza si temperaturile de - 16-18 ° C, chiar si fara protectia zapezii. Cu un strat de zapada , raigrasul tolereaza temperaturi chiar mai mici.

Raigrasul are o persistenta ridicata, gazonul va fi dens chiar si dupa cativa ani.

Acesta poate fi folosit pe cele mai multe tipuri de sol, cu excepția terenurilor foarte umede .

Soiruile de raigras din amestecul de seminte de gazon PELUZA au o foarte ridicata toleranta la uzură datorită capacitatii de autoregenerare.

Soiurile de elita TURFGOLD si ETERLOU au o densitate mare, frunze fine, delicate, cu un impact vizual deosebit, atat iarna cat si vara.

 

Plantarea gazonului, insamantarea gazonului cu 1 kg la 40 mp, in orice perioaada a anului. Cand se seamana gazonul sau cum se planteaza gazonul: Pt detalii click aici.

Intretinerea gazonului este usoara daca se respecta cateva reguli. Aici aveti o descriere pe larg pentru o buna intretinere a gazonului.

Udarea gazonului pentru a avea un gazon de calitate, cu regenerare rapida si rezilienta ridicata. Aici mai multe detalii.

Tunderea gazonului se poate face la 4-5 cm. Mix-ul de seminte de gazon este de o calitate deosebita, astfel este posibila o tundere foarte scurta fara a dauna. Detallii aici.

Gazon pret in functie de calitatea semintelor componente.

Soiurile de elita ofera o calitate deosebita.

Gazon umbra gazon umbra pret gazon seceta, gazon profesionist samanta gazon de calitate samanta gazon ieftina samanta gazon sport samanta de gazon de vanzare gazon cu flori samanta iarba gazon seminte gazon rezistent la seceta gazonul semanare gazon plantarea gazonului seminte iarba gazon natural gazon seminte gazon de umbra intretinere gazon insamantare gazon oradea gazon cluj gazon brasov Seminte de gazon, gazon de umbra, gazon de soare, gazon de seceta, gazon de regarnisire, samanta de gazon, gazon sport

 

0742 103 586 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Seminte gazon profesional DECORATIV

Greutate produs: 5 kg.

Cod produs - SKU: samantagazonpeluza


  
    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!