Poze Seminte gazon SPORT profesionale

     
Pin It


Seminte gazon SPORT profesionale

SKU: sportpremium

Pret: 39,86 RON

Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

SPORT PREMIUM 1 kg

Gazon sport, solicitat, aspect deosebit

Soiuri de elita

Norma de insamantare 1 kg / 40 mp.

 

Amestecul de seminte de gazon sport se bazeaza pe soiuri de elita la nivel mondial de raigras peren (Lolium perenne) si firuta (Poa Pratensis).

Soiurile de raigras folosite sunt de elita cu o rezistenta exceptionala la deteriorari mecanice, capacitate mare de auto-vindecare, pastrand caracterul decorativ de mare valoare. 

Soiuri de seminte din amestecul Sport Premium sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune soiuri de tipul de sport la nivel mondial: Eurodiamond, Eurosport, Vesuvius.  

Amestecul contine si soiuri de elita de firuta (40%), care asigura crearea unui gazon puternic, compact, durabil, si creste rezistenta la inghet ale gazonului si o culoare verde inchis, sanatoasa, grasa.

Permite cosirea redusa la o inaltime de 3-4 cm.

Amestecul de samanta de gazon SPORT premium este recomandata pentru un gazon expus unor solicitari mecanice foarte mari.

Principala caracteristica este o mare capacitate de auto-vindecare, si un aspect deosebit.   

  • Culoare verde inchisa intensa datorita amestecului de firuta soiurile Miracle si Conni care au o culoare inchisa, intensa, sanatoasa si viguroasa.
  • Instalare rapida, crestere densa si compacta
  • Textura fina
  • Rata de regenerare foarte ridicata dupa deteriorare
  • Excelenta rezistenta la uzura
  • Se poate cosi la o inaltime foarte redusa
  • Foarte buna rezistenta la boli si daunatori
  • Foarte competitiva impotriva buruienilor

Soiurile din compozitie pot suferi modificari in functie de lotul de seminte. Soiurile pot fi inlocuite cu alte soiuri echivalente. Procentul din fiecare specie poate diferi usor in functie de lotul de seminte.

Compozitia amestecului

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Eurodiamond

15%

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Eurosport

15%

Raigrasul peren englezesc (Lolium perenne)

Vesuvius

20%

Paius rosu (Festuca rubra rubra)

Rossinante / Clemens

10%

Firuta (Poa pratensis)

Miracle

20%

Firuta (Poa pratensis)

Conni

20%

 

Eurodiamond

Performante incredibile ale acestui soi il fac sa fie alegerea numarul 1 in Europa pentru terenuri sportive. Soiul Eurodiamoond este castigatorul a foarte multor teste independente (STRI, BSA, Plantum).

Abilitatea de a umple golurile,densitatea, aspectul, rezilienta si capacit atea de regenerare il fac soiul de gazon numarul 1 in Europa.

Mixurile de seminte de gazon sport care includ soiul de seminte Eurodiamond sunt deosebit de performante.

 

Eurosport

Este soiul care intra in compozitia oricarei mix de seminte de gazon sport care necesita durabilitate si rezilienta profesionala. Are o crestere foarte buna si in cele mai dure conditii, un aspect deosebit de sanatos si viguros. Are o deosebita capacitate de a lupta cu buruienile, de aceea mix-urile de seminte de gazon sport profesionale care contin si soiul Eurosport necesita foarte putina ingrijire pentru combaterea buruienilor.

Caracteristicile lui il fac de neinlocuit in toate mixturile profesionale de seminte de gazon sport.

 

Vesuvius

Un soi legendar de seminte de gazon . Acest soi de seminte de gazon, in ultimii anii, este foarte apreciat si popular intre intretinatorii de terenuri de sport profesionale. Soiul de gazon sport Vesuvius are o rezilienta deosebita, regenerare foarte rapida si o mare toleranta la umbra. Are o culoare verde de intensitate medie.

Soiul de seminte de gazon Vesiuvius este de neinlocuit in orice mix profesional de seminte de gazon sport.

 

Plantarea gazonului, insamantarea gazonului cu 1 kg la 40 mp, in orice perioaada a anului. Cand se seamana gazonul sau cum se planteaza gazonul: Pt detalii click aici.

Intretinerea gazonului este usoara daca se respecta cateva reguli. Aici aveti o descriere pe larg pentru o buna intretinere a gazonului.

Udarea gazonului pentru a avea un gazon de calitate, cu regenerare rapida si rezilienta ridicata. Aici mai multe detalii.

Tunderea gazonului sport premium se poate face la 3-4 cm. Mix-ul de seminte de gazon este de o calitate deosebita, astfel este posibila o tundere foarte scurta fara a dauna. Detallii aici.

Gazon pret in functie de calitatea semintelor componente.

Soiurile de elita ofera o calitate deosebita.

Gazon umbra gazon umbra pret gazon seceta, gazon profesionist samanta gazon de calitate samanta gazon ieftina samanta gazon sport samanta de gazon de vanzare gazon cu flori samanta iarba gazon seminte gazon rezistent la seceta gazonul semanare gazon plantarea gazonului seminte iarba gazon natural gazon seminte gazon de umbra intretinere gazon insamantare gazon oradea gazon cluj gazon brasov

0742 103 586 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata 08:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Seminte gazon Premium

Greutate produs: 1 kg.

Cod produs - SKU: sportpremium


  
  


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!