Magazin/ Accesorii, unelte /
Aspersor oscilant irigare gazon reglaj 4 direcții

Aspersor oscilant irigare gazon reglaj 4 direcții

SKU 00000528

Aspersor mobil pentru irigarea gazonului reglabil pe 4 direcții. Administrează apa uniform în întreaga peluză. Foarte practic pentru curți mici sau mari. Vara cu două irigări peluza se va menține în cea mai bună formă.

aspersor-mobil-gazon-cellfast | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

119.90 RON

+19.90 RON

transport / comandă

Stoc epuizat

Specificații

Suprafață acoperită
240 mp
Durată efect
-
Eficiență
-
Perioadă de aplicare
-

Beneficii

Irigă uniform peluza ta.
Irigă rar și abundent peluza ta, orice peluză oricât de însorită ar fi, vara nu va avea nevoie de mai mult de 2 irigări pe săptămână.
Economisește timp și renunță la irigarea din mână cu furtunul!E cel mai rău lucru care îl poți face.
Irigarea din mână cu furtunul:
i) nu permite distribuirea uniformă a apei și asta conduce la zone decolorate din gazon, apariția mușchilor și a buruienii. ii) consumă timp, de exemplu o irigare corectă pentru o peluză de 100 mp irigând din mână cu furtunul ar trebui să îți ia o oră!

Folosind acest aspersor oscilant economisești timp, peluza ta va fi mult mai verde și sănătoasă doar schimbând modul cum irigi!
Irigă corect gazonul, urmează sfaturile de aici: LINK

Aplicare

Poziționează aspersorul oscilant în curte, contectează-l la rețea cu un furtun de 3/4 ca aspersorul să primească suficientă apă / minut.
Poți reduce sau mări suprafața irigată modificând debitul de apă sau închizând/ deschizând o parte din diuze.
Când irigi pentru prima dată e important să știi cât timp să îl lași să irige, pentru asta te poți folosi de un pluviometru sau foarte bine și de o caserolă transparentă, care are ”gura” egală cu baza. Lasă asepersorul să irige până când se adună în el 2 cm de apă, asta echivalează cu 20 L apă/mp, adică echivalentul unei ploi foarte abundente. Vara cel mai probabil 2 irigari din acestea la o peluză care e toată ziua în soare e suficientă.
Nu iriga niciodată gazonul până când solul nu e bine de tot uscat la suprafață! Așa îl vei menține în cea mai bună formă. Nu fă greșeala de a iriga zilnic gazonul.
Irigă corect gazonul, urmează sfaturile de aici: LINK

Produse complementare

ingrasamant-lichid-gazon-fertalga-1 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fertalga

Îngrășământ foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze sau plante ornamentale prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei. Se poate folosi la orice plantă verde!

59.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-foliar-gazon-fox-nk | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fox NK

Îngrășământ foliar pentru gazon și plante ornamentale folosit pentru prevenirea apariției bolilor, prevenirea deshidratării. Remediază diferențele de culoare și creștere în gazon. Oferă o înverzire de lunga durată. Supliment în orice perioadă a anului de calciu și magneziu împreună cu azot și potasiu.

64.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-gazon-soil-life | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Îngrășământ gazon Soil Life

Îngrășământ pentru gazon SOIL LIFE, all season, echilibrat, pentru revitalizarea sau menținerea gazonului verde și des în orice anotimp. Îngrășământul SOIL LIFE redă gazonului vigurozitate, culoare și desime începând cu primele zile de la aplicare. Îngrășământ pentru gazon profesional cu inocul de bacterii și fungi benefici. Hrănește gradual, fortifică rădăcina și sistemul vascular al plantei fără creșteri accelerate.

99.90 RON

389.00 RON

Videoclipuri recomandate

Câte minute irigi gazonul?

Află concret cât timp e nevoie să irigi gazonul tău.

Vezi videoclip

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...