Symbiothrive MIX

SKU 00000272

Complex de microelemente pentru remedierea sau prevenirea carențelor care pot conduce la decolorare, creșteri neuniforme, incidență mărită a bolilor.

microelemente
îngrășământ foliar
 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

91.00 RON

+19.90 RON

transport / comandă

În stoc

Adaugă | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Specificații

Suprafață acoperită
2000 mp
Durată efect
4-5 săptămâni
Eficiență
Profesional
Perioadă de aplicare
All Season
Compoziție
Azot (N) organic
1 %
Bor (B) sol în apă
0.20 %
Fier (Fe) sol în apă
3 %
Mangan (Mn) sol în apă
1.5 %
Zinc (Zn) sol în apă
Carbon (C) organic 10 %
Microorganisme benefice
Inocul

Beneficii

Remediază sau previne apariția carențelor de microelemente importante ca fier, mangan, zinc. Lipsa acestora provoacă grave dezechilibre în metabolismul plantei , apar decolorări, creșteri neuniforme, incidență mare de boli.

Aplicare

În orice perioada a anului, 50-80 ml/ 100 mp cu 5 L apă. Se poate folosi împreună cu Fertalga, Ferthumic.
Distribuiți foliarul pe foliajul zvântat (preferabil) la jumătatea dimineții sau dupămasa dar să mai bată soarele cel puțin 2 ore. Se poate aplica și pe gazonul proaspăt tuns, chiar și a doua zi dupaă un îngrășământ solid. Nu irigați imediat după aplicare. Preferabil să nu tundeți mai repede de 2 zile de la aplicare. Feriți aplicarea pe supratete de beton, marmură, granit.
NU aplicați mai repede de 7 zile după aplicarea unui erbicid; se poate aplica oricând după/înainte de fungicid sau chiar împreuna cu el.
Temperatura minimă de aplicare 6-7C. Maximă 28 C la momentul aplicării.

Produse complementare

ingrasamant-lichid-gazon-fertalga-1 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fertalga

Îngrășământ foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze sau plante ornamentale prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei. Se poate folosi la orice plantă verde!

59.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-foliar-gazon-fox-nk | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fox NK

Îngrășământ foliar pentru gazon și plante ornamentale folosit pentru prevenirea apariției bolilor, prevenirea deshidratării. Remediază diferențele de culoare și creștere în gazon. Oferă o înverzire de lunga durată. Supliment în orice perioadă a anului de calciu și magneziu împreună cu azot și potasiu.

64.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-gazon-soil-life | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Îngrășământ gazon Soil Life

Îngrășământ pentru gazon SOIL LIFE, all season, echilibrat, pentru revitalizarea sau menținerea gazonului verde și des în orice anotimp. Îngrășământul SOIL LIFE redă gazonului vigurozitate, culoare și desime începând cu primele zile de la aplicare. Îngrășământ pentru gazon profesional cu inocul de bacterii și fungi benefici. Hrănește gradual, fortifică rădăcina și sistemul vascular al plantei fără creșteri accelerate.

99.90 RON

389.00 RON

Articole recomandate

ingrijire-gazon | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Operații săptămânale și trimestriale pentru întreținerea corectă a gazonului

Cum se fac ele corect, asta ca să nu învățați din propriile greșeli!

Vezi articol
Câte minute irigăm gazonul? Testul cu caserole | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Câte minute irigăm gazonul? Testul cu caserole

Cea mai comună greșeală la irigarea gazonului este să te raportezi doar la timp. Adică să uzi 15 minute, de exemplu, și gata, ai scăpat. Raționamentul este cât se poate de greșit.

Vezi articol

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...