Magazin/ Îngrășăminte lichide (foliare) /
Green Top - cu fier pt înverzire

Green Top - cu fier pt înverzire

SKU 00000545

Green TOP - îngrășământ foliar pentru gazon cu fier pentru înverzirea rapidă a gazonului fără creșteri accelerate. Foliar gazon profesional cu acțiune specifică: remediază decolorarea gazonului (cloroza) rapid chiar și la temperaturi scăzute. Fără aport de azot (fără să producă creștere a foliajului) ideal de folosit în perioadele reci ale anului. Atenție: pătează piatra, marmura și betonul.

ingrasamant-foliar-gazon-green-top-1kg | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

84.90 RON

+19.90 RON

transport / comandă

În stoc

Adaugă | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Specificații

Suprafață acoperită
500-800 mp
Durată efect
2-4 săptămâni
Eficiență
Profesional
Perioadă de aplicare
All Season
Compoziție
Fier (Fe) solubil în apă
4%
Fier (Fe) chelat EDTA
1%

Beneficii


  • are o mare capacitate de înverzire fără aport de azot (fără să producă creștere a foliajului) ideal de folosit în perioadele reci ale anului.
  • solubilitate mare, asimilarea rapidă, concentrația înaltă de fier, stabilitatea mare la distribuirea împreună cu alte îngrășăminte foliare pentru gazon, efect extrem de rapid.
  • reduce incidența bolilor direct prin acidifierea suprafeței frunzei și indirect prin stimularea formării de clorofilă în plantă și de aici o plantă cu mai multe resurse pentru a produce substanțe nutraceutice.
  • prin aportul de fier ușor absorbit prin foliaj stimulează sintetizarea de clorofilă planta va putea absorbi mai multă lumină în condiții de umbră.


Aplicare


În orice anotimp pentru remedierea clorozei sau pentru intensificarea culorii gazonului: 100-250 ml cu 5-7 l apă/ 100 mp.

Pentru extra efect mai ales în perioadele reci IRONGREEN 200-250 ml + GREEN TOP 200-250 ml / 100 mp cu 5-7 l apă. Puteți adăuga și biostimulatorul FERTALGA 100-200 ml/ 100 mp.

Împotriva mușchiului: 250-500 ml/100 mp urmat de o irigare ușoară. 

Atenție: pătează piatra, marmura și betonul. 

Se poate aplica împreună cu alte îngrășăminte foliare: FERTALGA, IRONGREEN, ACTIVE GREEN.

Mențiuni

Green TOP - îngrășământ foliar pentru înverzirea rapidă a gazonului fără creșteri accelerate. Remediază decolorarea gazonului (cloroza) rapid chiar și la temperaturi scăzute. 

Pălirea culorii peluzei după ploi și mai ales în perioadele reci apare datorită carenței de fier. Pierderea culorii nu doar că strică aspectul însă e un semnal că gazonul este slăbit și foarte predispus să fie atacat de boli. Green Top este un puternic corector pentru carența de fier. Fără azot ideal pentru perioadele foarte reci sau caniculare. 

Gazonul din curtea noastră ar trebui să aibe o culoare verde medie-închisă și asta nu doar ca să puncteze la aspect dar pălirea culorii pe zone sau în întreaga peluză e semn că gazonul suferă. În perioadele reci și îndeosebi după precipitații gazonul va manifesta carență de fier. 

Dacă gazonul tău și-a pierdut culoarea, este de un verde pal atunci folosirea de foliar gazon GREEN TOP ca supliment sau în combinație cu alt îngrășământ foliar (ex IronGreen) este exact ceea ce ai nevoie pentru a îmbunătăți culoarea. 

Fierul este cel mai des utilizat ca tonic pentru înverzirea ierbii fără a da creșteri accelerate. Gazonul adoră fierul și o aplicare de sulfat feros solubil are un efect superb de înverzire asupra ierbii, oferindu-i o culoare frumoasă, verde închis. De asemenea, încurajează înfrățirea puternică a gazonului și fortifică plantele. 

GREEN TOP foliar gazon prin aportul de fier ușor absorbit prin foliaj stimulează sintetizarea de clorofilă planta va putea absorbi mai multă lumină în condiții de umbră. 

Aplicat la doze mai mari de 250-500 ml/100 mp urmat de irigare ajută considerabil la distrugerea mușchiului. 

Reduce incidența bolilor direct prin acidifierea suprafeței frunzei și indirect prin stimularea formării de clorofilă în plantă și de aici o plantă cu mai multe resurse pentru a produce substanțe nutraceutice. 

GREEN TOP foliar gazon dezvoltat pentru a remedia sau preveni și trata alterările fiziologice și dezechilibrele nutriționale cauzate de deficiența de fier. Deficiența de fier cauzează deshidratarea și îngălbenirea frunzelor gazonului, încetinirea creșterii și a procesului fotosintetic. Plantele slăbite vor fi foarte predispuse la atacul fungilor, gazonul se va rări și peluza se va îmburuiena.

Îngrășământ foliar gazon GREEN TOP: solubilitate mare, asimilarea rapidă, concentrația înaltă de fier, stabilitatea mare la distribuirea împreună cu alte îngrășăminte foliare pentru gazon, efect extrem de rapid. 

Aplicare foliar gazon GREEN TOP: 

Are o mare capacitate de înverzire fără aport de azot (fără să producă creștere a foliajului) ideal de folosit în perioadele reci ale anului. Atenție: pătează piatra, marmura și betonul. 

În orice anotimp pentru remedierea clorozei sau pentru intensificarea culorii gazonului: 100-250 ml cu 5-7 l apă/ 100 mp. 

Împotriva mușchiului: 250-500 ml/100 mp urmat de o irigare ușoară. 

Se poate aplica împreună cu alte îngrășăminte foliare: FERTALGA, IRONGREEN, ACTIVE GREEN. 

Produse complementare

ingrasamant-foliar-gazon-irongreen | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

IronGreen

Îngrășământ foliar gazon IRONGREEN cu azot și sulfat de fier. Mărește considerabil desimea și accentuează culoarea verde a gazonului. Stimulează formarea de clorofila și formarea de noi frunze. Are efect de înverzire în 2-3 zile de la aplicare.

64.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-lichid-gazon-fertalga-1 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fertalga

Îngrășământ foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze sau plante ornamentale prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei. Se poate folosi la orice plantă verde!

59.90 RON

249.90 RON

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...