Magazin/ Îngrășăminte lichide (foliare) /
New Radical - soluție înrădăcinare rapidă

New Radical - soluție înrădăcinare rapidă

SKU 00000425

Soluție de înrădăcinare rapidă New Radical: îngrășământ organo-mineral complex, având în compoziție o varietate de compuși activi ce acționează eficient ca biostimulatori de înrădăcinare. Ideal atât la montaj gazon rulou cât și pentru plantele ornamentale de ghiveci sau răsaduri.

gazon rulou
montaj gazon rulou
 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

79.90 RON

+19.90 RON

transport / comandă

În stoc

Adaugă | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Specificații

Suprafață acoperită
200-400 mp
Durată efect
Remanent în sol
Eficiență
Profesional
Perioadă de aplicare
All Season
Compoziție
Azot (N) total
3%
Azot (N) organic
0.3%
Azot (N) ureic
2.7%
Fosfor (P) sub formă de P2O5
16%
Fier (Fe) solubil în apă
0.5%
Mangan (Mn) solubil în apă
0.3%
Zinc (Zn) solubil în apă
0.3%
Carbon organic (C) de origine biologică
11%

Beneficii

  • biostimulator de înrădăcinare la montaj gazon rulou sau plante ornamentale și răsaduri
  • supliment nutritiv organo-mineral cu microelemente
  • ajută plantele ornamentale în procesul de înflorire
  • reduce necesarul de irigare după montaj gazon rulou și scade astfel riscul apariției bolilor


Aplicare

Gazon rulou: înainte de montaj pe sol: 200 ml + 5-7 l de apă / 100 mp pe sol înainte de montaj gazon rulou. 
După montaj gazon rulou, se poate și în ziua montării sau ulterior: 200 ml + 5-7 l de apă/100 mp urmat imediat de irigare. 
Ideal de administrat împreună cu WATER PLUS, 100 ml în soluția cu NEW RADICAL.

Water Plus va ajuta la infiltrarea apei, eliminarea tensiunii superficiale care apare între stratul de pamânt al gazonului rulou și solul din curte. Water Plus îl găsiți mai jos la produse complementare.

Vă recomandăm să faceți ambele aplicări pe sol înainte de montaj și apoi aplicare pe foliaj urmată imediat de irigare. 

Plante ornamentale în ghiveci, răsaduri: pregătiți soluția de 20 ml New Radical + 0.5 l apă și pulverizați de 2-4 ori pe sol.

Mențiuni

Soluție de înrădăcinare rapidă New Radical: îngrășământ organo-mineral complex, având în compoziție o varietate de compuși activi ce acționează eficient ca biostimulatori de înrădăcinare. Ideal atât la montaj gazon rulou cât și pentru plantele ornamentale de ghiveci sau răsaduri. 

Îngrășământ accelerator pentru înrădăcinare la montarea gazonului rulou sau însămânțare. Dacă ai montat gazon rulou utilizarea ca supliment nutritiv New Radical va face ca gazonul rulou să aibe în 7-10 zile o rădăcină de minim 7-10 cm. 

Distribuirea poate fi făcută pe sol înainte de montare gazon rulou fie după montaj înaintea irigării după montaj. Vă recomandăm să faceți ambele aplicări, la o doză de 200 ml/100 mp cu 5-7 l apă. 

Ruloul de gazon este recoltat în ferme prin înlăturarea a unei părți considerabile din sistemul radicular, practic rădăcina e sub 1-1.5 cm și e imperativ necesar să acționăm în acest sens cu un biostimulator de înrădăcinare. 

Soluția de înrădăcinare rapidă New Radical va ajuta gazonul rulou să producă o nouă rădăcină în ritm alert astfel veți putea reduce foarte repede numărul de irigări umezeala ridicată fiind principalul factor al apariției bolilor.  

Mulți se confruntă cu mari probleme legate de boli și îngălbenirea foliajului după montare gazon rulou. Soluția de înrădăcinare rapidă New Radical accelerează formarea de rădăcină și vă ajută să reduceți irigarea la două pe săptămână la 10-12 zile după montarea gazonului rulou chiar și dacă montajul a avut loc vara pe caniculă.

Mai mult, New Radical utilizat ca biostmulator de înrădăcinare conține și nutrienți solubili care imediat intră în metabolismul plantei corectând deficiențele.  

New Radical ca soluție înrădăcinare rapidă va funcționa în orice sezon indiferent de temperaturi atât timp cât solul nu e înghețat. 

Produse complementare

surfactant-penetrant-sol-water-plus | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Water Plus

Water Plus surfactant/ umectant de ultimă generație care favorizează absorbția apei în sol. Menține o umezeală adecvată în jurul rădăcinii. Vara ajută la reținerea unei mai mari cantități de apă iar pe timpul perioadelor ploioase favorizează drenarea apei în exces.

129.90 RON

209.00 RON

ingrasamant-lichid-gazon-fertalga-1 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fertalga

Îngrășământ foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze sau plante ornamentale prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei. Se poate folosi la orice plantă verde!

59.90 RON

249.90 RON

ingrasamant-foliar-gazon-fox-nk | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fox NK

Îngrășământ foliar pentru gazon și plante ornamentale folosit pentru prevenirea apariției bolilor, prevenirea deshidratării. Remediază diferențele de culoare și creștere în gazon. Oferă o înverzire de lunga durată. Supliment în orice perioadă a anului de calciu și magneziu împreună cu azot și potasiu.

64.90 RON

249.90 RON

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...