Myko Power 125 gr

SKU 00000383

Pudră hidrosolubilă superconcentrată de micorize Glomus spp., PGPR și alte bacterii benefice care măresc natural fertilitatea solului, fixează azot atmosferic în sol, suprimă natural fungii dăunători, îmbunătățesc eficiența îngrășămintelor. Este un produs de 100 de ori mai concentrat decât alte produse existente pe piață.

micorize-fungi-benefici-miko-power | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

99.90 RON

+19.90 RON

transport / comandă

În stoc

Adaugă | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Specificații

Suprafață acoperită
300-600 mp
Durată efect
Remanent
Eficiență
Profesional
Perioadă de aplicare
Primăvara/ toamna
Compoziție
Micorize
10 %
Bacterii ale rizosferei
10^6 UFC/gr

Beneficii

Într-un sistem creat de om adică aducerea unui sol în curte care de multe ori provine fie de la săpături de fundații sau sol agricol unde aplicarea de fungicide a redus considerabil populațiile de bacterii și fungi benefici avem un dezechilibru total. Trebuie înțeles că fertilitatea unui sol e legată de conținutul de bacterii și fungi benefici. Inocularea cu bacterii și fungi benefici ajută natural la menținerea plantelor noastre sănătoase și conduce la o scădere treptată la folosirea îngrășămintelor. 

 

Inocul pe bază de miceliu și spori de ciuperci micorizice din genul Glomus (endomicorize), bacterii  ale rizosferei (PGPR),  ciuperci antagoniste celor daunătoare și bacterii fixatoare de azot. 


Myko Power este o pulbere hidrosolubilă cu un procent foarte mare de micorize (10%!) probabil cel mai concentrat produs cu micorize de pe piață ! Pe lângă micorize conține și bacterii  ale rizosferei (PGPR),  ciuperci antagoniste și bacterii fixatoare de azot. Conține și alte substanțe necesare micorizelor în primele zile de la inoculare.   

Aplicare

UTILIZABIL TOTUL ANUL mai puțin pe perioada caniculară.


Preparați 20-40 g/100 m2 diluat în 10-20 litri de apă. Se poate combina cu alte produse conditionatoare pentru sol : Ferthumic, Fertalga. Se va iriga după aplicare ca organismele să ajungă pe sol. După aplicare se va iriga ca să ajungă pe sol.


La semănare, înainte de a împrăștia semintele. 


Pe parcursul sezonului repetarea distribuirii de Myko Power de 3-4 ori/an urmată de o irigare după aplicare. Ideal nu scarificați sau aplicați îngrăsământ solid  mai repede de 2 săptămâni de la aplicare. 


Myko Power este tot un produs natural, inofensiv pentru om și benefic pentru mediu nu necesită nicio autorizație de cumpărare și utilizare.

Produse complementare

ingrasamant-lichid-gazon-fertalga-1 | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Fertalga

Îngrășământ foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei. Se poate folosi la orice plantă verde!

54.90 RON

230.90 RON

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...