Royal Sport

SKU 00000351

Semințe gazon ROYAL SPORT cu o serie de atribute remarcabile care îi va mulțumi și pe cei mai pretențioși. Gazon sport cu soiuri de top de lolium perene din SUA, SOD QUALITY (zero semințe poa annua). Special conceput pentru germinare rapidă, mai rezistent și tolerant la umbră, perfect pentru gazonul expus atât la soare, cât și la umbră. Culoare verde foarte închisă.

gazon sport
gazon sport premium
gazon sport profesional
gazon teren fotbal
royal sport
seminte gazon sport

629.00 RON

+19.90 RON

transport / comandă

În stoc

Adaugă | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Caracteristici

Finețe
100%
Desime
100%
Trafic
100%
Soare
100%
Umbră
60%
Urină animală

Specificații

Suprafață acoperită
3 -3.5 kg/100 mp
Finețe frunză
2 mm
Înălțime de tundere
1.5-7 cm
Culoare
Verde închisă
Clasă
Superprofesional - SOD QUALITY
Compoziție
Lolium perene
65 %
Poa pratensis
35 %

Informații suplimentare

Semințe gazon Royal SPORT


Mix-ul de semințe gazon sport ROYAL SPORT e un amestec

din speciile lolium perene și poa pratensis produse exclusiv în SUA. Soiurile selecționate pentru acest mix sunt alese pentru a satisface cele mai înalte pretenții estetice, de culoare, foliaj fin, trafic intens și boli. Inclusiv pretabil pentru gazon trafic intens cum ar fi gazon teren de fotbal.


Mai mult, un aspect deosebit de important: are o creștere mult mai înceată decât mix-uri similare de tip gazon sport.


Necesită soare de la 3 ore în sus, ca limită minimă. Preferabil soare de la 7-8 ore în sus.


Gazon ROYAL SPORT profesional are o reziliență mare la trafic intens și o deosebită capacitate de regenerare, inclusiv în locurile unde iarba e smulsă de căței sau crampoane pe gazon teren fotbal. Dacă aveți căței femele, acestea ar putea dăuna gazonului prin urina lor.


Permite tunderea între 15-60 mm cu respectarea regulii de a nu tunde mai mult de 30% din lungimea firului de iarbă la tuns (inclusiv cu roboți de tuns și de mulcire).


Însămânțare

Urmați sfaturile pentru semănarea gazonului.


Folosiți îngrășământ la însămânțare obligatoriu, unul dintre Pro Start, Seed Start, Biostart P 2.5-3 kg/100 mp.

Ghid însămânțare gazon LINK >>>

Întreținere


Întreținerea săptămânală:


Necesită un tuns preferabil la 3-5 zile la fel ca și orice alt gazon sport însă avantajul e că are o creștere mai înceată.


Ideal, reglați mașina de tuns la 5-6 cm dacă tundeți doar o dată pe săptămână sau la 4 cm dacă tundeți de 2 ori pe săptămână. 


Irigarea: ROYAL SPORT formează un gazon rezistent la soare/ secetă fiind nevoie de maxim 2 irigări pe săptămână, pe perioada caniculei.


Întreținerea trimestrială: gazonul profesional ROYAL SPORT se va scarifica cu tamburul cu sârme al scarificatorului la fel ca și orice alt gazon sport pentru al menține tânăr și preveni bolile.


Necesită îngrășământ solid de 4 ori pe an în lunile: martie, mai, august/septembrie și octombrie. Astfel, se va obține o desime excelentă și o culoare verde uniformă.


Controlul buruienilor se poate face încă de la semănat. În coletul cu semințe veți primi un ghid complet. Întreținut corect, gazonul Royal Sport combate în mod natural buruienile.

Ghid General pentru întreținerea gazonului >>>

Recomandări

Semințe gazon Royal Sport - dacă cauți ceea ce e mai bun! Gazon profesional cu aspect excepțional compus din soiuri de top pentru curți în special însorite cu trafic intens sau unde se dorește aspect deosebit 12 luni pe an.

Cu Royal Sport, gazonul tău va rezista cu brio atât caniculei, cât și gerului iernii, rămânând verde practic de-a lungul întregului an. Deși traficul intens în timpul iernii ar putea ușor estompa frumusețea sa, spre mijlocul și sfârșitul lunii februarie, vei remarca revenirea nuanței verzi intense. 

Gazon soare și umbră? Indiferent dacă locația este în plin soare sau zone cu umbră, folosind semințe Royal Sport la semănare, calitatea și culoarea vibrantă a gazonului tău sunt garantate. Consultă Ghidul nostru de îngrijirea peluzelor LINK pentru a obține un gazon perfect verde tot anul.

Legat de irigare? Un alt avantaj semnificativ e că după doar 5-6 tunsori gazonul necesită doar un maxim 2 irigări pe săptămână chiar și pe perioada caniculei extreme. Ghidul de mai sus oferă informații esențiale despre irigarea eficientă.

Royal Sport nu este doar un gazon; este o promisiune a rezistenței și regenerării în fața traficului intens. Conține semințe de gazon din specii care înfrățesc puternic și creează noi plante prin rizomi.

Mențiuni

Însămânțare

Vă rugăm să urmați ghidul pentru semănare gazon din următorul link. Vă va ajuta să vă faceți un plan corect pentru tot ceea ce înseamnă semănarea gazonului în curtea dvs.

Urmați-l și la fel ca și la alții în cel mai scurt timp peluza casei dvs va fi deasă, de un verde închis extrem de plăcut.

Nu lăsați ca mici detalii să ducă la o răsărire neuniformă, îmburuienare sau drenaj slab al solului.
Ghidul pentru semănare gazon LINK

Întreținere

În ceea ce privește întreținerea gazonului, am scris pentru dvs un scurt articol care conține toate operațiile de îngrijire ale gazonului: tunderea, irigarea, un calendar pentru administrarea de îngrășământ și scarificarea gazonului.

Nu vă speriați, îngrijirea gazonului nu necesită nimic special, important e să știți ce aveți de făcut.
Ghidul pentru îngrijirea corectă a gazonului: LINK

Mix-ul de semințe de gazon profesional ROYAL SPORT se poate utiliza și la semănare gazon teren de fotbal sau supraînsămânțare.

Permite tunderea la înălțimi reduse specifice pentru gazon teren de fotbal respectiv 25 mm.

Soiurile de semințe din speciile lolium perene și poa pratensis selecționate pentru obținerea acestui mix de semințe de gazon trafic intens au capacitate foarte mare de regenerare: pe de o parte înfrățire puternică dar și formarea de noi plante prin rizomi care face față cu brio în orice gazon teren de fotbal.

Desimea excelentă și foliajul lucios permite obținerea umbrelor perfecte chiar și pentru cele mai exigente cerințe.


Produse complementare

Utilizați la semănarea gazonului sau la suprînsămânțarea lui îngrășământ. Lipsa unei fertilități ridicate în sol va duce la dezvoltarea înceată a gazonului și crește riscul de îmburuienare.

ingrasamant-gazon-semanare-gazon-pro-start | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Pro Start

Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele una-două tunderi. NU semănați fără să utilizați îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazonul va fi cuprins de buruieni sau slab dezvoltat să facă față caniculei sau înghețului.

89.90 RON

ingrasamant-gazon-semanare-suprainsamantare-biostart-p | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

BioStart P

O varianta ceva mai eficientă decât Pro Start, conține pe lângă macronutrienți și acizi humici. Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele tunderi. NU semănați fără a utiliza îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazonul va fi cuprins de buruieni sau slab dezvoltat să facă față caniculei sau înghețului.

69.00 RON

219.00 RON

Articole recomandate

semanare-gazon-insamantare-gazon | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Semănarea gazonului - Ghid complet pe scurt

Semănarea gazonului în 6 pași simpli de urmat cu rezultate peste așteptări!

Vezi articol
ingrijire-gazon | SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Operații săptămânale și trimestriale pentru întreținerea corectă a gazonului

Cum se fac ele corect, asta ca să nu învățați din propriile greșeli!

Vezi articol

Videoclipuri recomandate

Semănarea gazonului pentru o reușită peste așteptări

Urmează pașii pentru semănarea gazonului. În câteva săptămâni gazonul va fi des și fără buruieni.

Vezi videoclip

Irigare gazon sport după semănare

Cum irigăm după semănarea gazonului? Cât de des, cât timp? După cât timp răsare gazonul semănat?

Vezi videoclip

Prima tundere după semănarea gazonului. Fertilizarea gazonului

Prima tundere. Inaltimea la prima tundere. Irigarea si fertilizarea gazonului tanar.

Vezi videoclip

Unde găsești un ghid complet pentru îngrijirea gazonului?

Tunderea, irigarea, scarificarea și administrarea de îngrășământ

Vezi videoclip

Întreținere gazon

Citește articolele noastre explicate pe înțelesul tuturor.

SeminteGazon.ro - Distribuitor oficial de produse profesionale pentru întreținerea gazonului

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru articole exclusive. Fără spam, promitem!

CONȚINUTUL NU ESTE DISPONIBIL PENTRU IMPRIMARE...